IT i praksis® 2018-2019 er klar - bestil den her

Få IT i praksis® her

Med IT i praksis® får du den mest omfattende kvantitative undersøgelse og analyse af Danmarks digitale status.

Rapporten giver dig indsigt i den digitale parathed i den offentlige og private sektor gennem frameworket Digital Readiness Index.

Og dertil får du også svar på danskernes præferencer i forbindelse med digitale offentlige services.

Viden stammer fra CEOs  og CIOs
IT i praksis
® baserer sig på 187 besvarelser fra offentlige forretningsansvarlige og it-ansvarlige samt 206 besvarelser fra CEOs og CIOs blandt de 1.000 største virksomheder i Danmark.

Alt, du skal gøre for at få IT i praksis®, er at udfylde formularen her på siden.

Din guide til IT og digitalisering i Danmark

Digitaliseringens strategiske betydning vokser forsat i den offentlige og den private sektor. Det unikke Digital Readiness Index giver dig fx mulighed for at benchmarke din organisation ift. andre private og offentlige virksomheder på en række indsatsområder.

Indekset er udviklet af Rambøll Management Consulting og bygger på den mest omfattende undersøgelse af
digitaliseringsindsatsen i danske virksomheder. Udover muligheden for at benchmarke virksomheden, gør indekset dig også i stand til at kortlægge digitale styrker og svagheder i organisationen.

Det siger årets CIO om IT i praksis®

”IT i praksis er en kilde til inspiration og refleksion og er derfor et godt sted at starte for at få et indblik i, hvad andre danske virksomheder gør, og for at sammenligne sig med dem."

"Det er også en god kilde i forhold til at få et indblik i fremtidige temaer og trends, herunder hvilke digitale tendenser, der fylder mest i de forskellige brancher. Her er det også interessant at kunne læse om de mere hypede teknologier, som buldrer frem.”

Jesper Riis, CIO hos DSV

23 år med den bedste indsigt i dansk IT

IT i praksis® er et samarbejde mellem Rambøll Management Consulting, DANSK IT og en bred vifte af ledere fra nogle af de mest betydningsfulde offentlige og private virksomheder i Danmark.

Det er 23. år i træk, at rapporten tager temperaturen på private og offentlige virksomheders udbytte og udfordringer ved anvendelsen af it og digitalisering.

Du får også IT i praksis® med fokus på den private sektor
IT i praksis® udkommer også i en engelsksproget udgave, der fokuserer på den private sektor. Den får du med, når du bestiller den danske udgave her på siden.

Undersøgelsen, der ligger til grund for IT i praksis®, er gennemført af Rambøll Management Consulting. Rambøll  er ansvarlig for spørgeskemaernes udformning, gennemførelse af undersøgelsen og rapportens analyser og konklusioner.

Har du spørgsmål? Så kontakt os

Steen Christensen  
Direktør

E-mail: stec@ramboll.com
Telefon: +45 5161 7878

Mathias Hassinggaard  
Projektleder på IT i praksis®

E-mail: mthas@ramboll.com
Telefon: +45 5161 5090

Masser af viden
Få IT i praksis® nu

IT i praksis® giver dig den mest omfattende status på digitalisering i Danmark anno 2018. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen øverst på siden, så sender vi rapporten til din indbakke.

Med rapporten får du også indblik i 8 strategiske udfordringer, der følger i kølvandet på digitalisering. Og de operationelle anbefalinger, der kan hjælpe dig med at imødekomme udfordringerne.