Last ned din utgave af IT i praksis 2019 

Få nyeste viden om Norges digitale tilstand
Bestill IT i praksis 2019

IT i praksis er en av de mest omfattende og viktigste undersøkelsene om strategisk og forretningsmessig bruk av IT, og av arbeidet med digitalisering i private og offentlige virksomheter.

Du kan bestille rapporten IT i Praksis 2019 her på siden.

Få et unikt og oppdatert innblikk i hvordan offentlige og private virksomheter arbeider med IT og digitalisering.

Bestill IT i praksis 2019 på denne siden

Rambøll Management Consulting utgir IT i praksis i samarbeid med IKT-Norge, Visma, Difi, NTNU og Den Norske dataforeningen. Årets undersøkelse er den 12. utgaven og den ble lansert den 22. mai 2019.

Særlig fokus på offentlig sektor

I 2019 rettes søkelyset mot offentlig sektor, med en kartlegging av digital modenhet og temaer som digital tjenesteutvikling, strategi, brukerinvolvering, innovasjon, deling og gjenbruk, informasjonssikkerhet og samarbeid på tvers.

"Gjennom funn fra praksisfeltet og Rambølls erfaringer ønsker vi å komme nærmere et svar på det store, vanskelige spørsmålet: Hvordan lykkes vi med å skape en bærekraftig offentlig sektor med god utnyttelse av felles ressurser?"

Morten Skodbo, administrerende direktør, Rambøll Management Consulting

Nytt av året er også en utvidelse av innbyggerdelen av IT i praksis, om innbyggernes holdninger til offentlige digitale tjenester og kommunikasjonen med det offentlige.

Det er også foretatt dypdykk i tre kommunale tjenesteområder.

IT i praksis 2019 koster kr. 995,- inkl. mva.

Du vil motta rapporten i din e-post innen 7 arbeidsdager.

IT i praksis måler den digitale temperaturen

IT i praksis kartlegger strategi, ledelse, trender og erfaringer innen bruk av IT i de 500 største private og offentlige virksomhetene i Norge. I rapporten presenteres og analyseres resultatene fordelt på en rekke ulike temaer, kombinert med Rambølls erfaringer og rådgivning.

Undersøkelsen er med på å danne et faktabasert fundament for digitaliseringsdebatten i Norge. Samtidig vil IT i praksis være et nyttig redskap for offentlige og private virksomhets- og IT-ledere i deres daglige arbeid med digitalisering.

IT i praksis bliver bragt til dig av:

For ytterligere informasjon eller spørsmål kontakt:

Ane Hallan Kløvrud  
Konsulent

E-mail: ankl@ramboll.com
Telefon: +47 9010 4171

Morten Skodbo
Direktør

E-mail: mors@ramboll.com
Telefon: +47 4899 7956

Om Rambøll Management Consulting

Med cirka 500 ansatte er Rambøll Management Consulting et av de største konsulenthusene i Norden. Vi er en del av Rambøll Gruppen, som har 15.000 ansatte fordelt på 300 kontorer i 35 land.

EUs nye personvernforordring har trådt i kraft – vi har derfor oppdatert vår personvernspolicy.

Copyright © 2019 Ramboll Management Consulting